facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

De Bron tijdens de corona-crisis


Meditatie wekelijks online

De meditatie op de maandagavond in de Bron wordt nu digitaal gedaan en dan elke week. Je kunt je per email aanmelden. Aan het eind van de maandagmiddag ontvang je dan via de mail een audiobestand. Je kunt dan diezelfde avond vanaf 20.00 u mediteren. Om zo, net als anders met elkaar op dat tijdstip verbonden te zijn. Daarna is er gelegenheid te reageren via de mail. Natuurlijk kun je de meditatie ook op je eigen tijd doen.

Hoe we er voor elkaar kunnen zijn


Nog even op een rijtje hoe we er proberen te zijn voor elkaar in deze moeilijke tijd.

Telefonisch spreekuur.Er is dagelijks van 17.00 tot 18.00 uur een telefonisch spreekuur via het nummer van De Bron: 050-5420044. Om even van je af te praten of als je een hulpvraag hebt. Je krijgt dan de predikant of iemand anders van pastoraat aan de lijn. Daarnaast belt pastoraat ook zelf mensen om even te horen hoe het gaat. (En dat kan iedereen zelf natuurlijk ook doen!)

Kaartjes sturen. Dat kan uiteraard op eigen initiatief, maar je kunt ook iemand daarvoor aanmelden bij het secretariaat (secretariaat.de.bron@gmail.com) of daar vragen aan wie je een kaartje kunt sturen.


Klokken van troost en hoop luiden op woensdagavond. We sluiten ons hier aan bij een landelijk initiatief.

Kaarsje aansteken.
Op woensdagavonden tussen 19.00 en 20.00 is er de gelegenheid om in De Bron een kaarsje aan te steken en desgewenst een tekst ter overdenking mee te nemen naar huis.


Nieuws uit de Bron & Zondagsbrieven

Via de Bronmail houden we u zo veel mogelijk op de hoogte van wat speelt in onze kerkgemeente.Als er geen dienst met medewerking van De Bron wordt uitgezonden, ontvangt u via de mail een zondagsbrief. lees hier alle beschikbare brieven.

Mocht u de bronmail nog niet ontvangen dan kunt u zich aanmelden bij de scriba van De Bron


Ben je aan huis gebonden door het Coronavirus?


Kun je hulp gebruiken of wil je iemand helpen? Neem contact op via www.heelgroningenhelpt.nl
of bel 050-2110428