facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

Op 1 februari 2018 zijn we begonnen. In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Duif cropVan de kindernevendienst

Zondag 9 juli was het Pinksteren, en toen hadden we een bijzondere viering in de kerk. Heel veel mensen had-den een bloem meegenomen en voorin de kerk in een vaas gezet. Ook stond er een wandeling op het pro-gramma voor de grote mensen. Ondanks dat het geen vierde zondag van de maand was, is er wel een kin-dernevendienst geweest. En wel een extra feestelijke, met ranja en een zak vol snoepjes. De kinderen hebben het Pinksterverhaal gehoord, en ze hebben gekleurd. En wie dat wilde mocht een eigen bloem maken van riet-jes en vouwblaadjes. Het was een heel gezellige ochtend, en aan het eind mocht een van de kinderen de Pinksterduif loslaten. Dat was best wel een beetje spannend.
Zondag 23 juni is er weer een kindernevendienst. De laatste voor de zomervakantie. En mocht je in de vakantie toch naar de kerk willen komen, de vakantiekoffer staat klaar met de goedgevulde snoeptrommel, allerlei leesboekjes en een heleboel kleurplaten.
Betsie AB