facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

palmstokDe 40 dagentijd in kindernevendienst.

Dit jaar is “Geloof in het leven” het thema van het project voor de 40dagentijd. De verhalen die we deze zondagen horen gaan over Jezus, die op weg gaat naar Pasen. Maar ze gaan ook over al die andere mensen die iets van die weg willen meemaken. En ze gaan ook over ons. De afgelopen zondagen hebben we gepraat over wat we minimaal nodig hebben om te kunnen leven, maar ook hebben we een keer gewerkt met het thema: meer dan genoeg. De komende twee zondagen hebben we andere leuke activiteiten bij de kindernevendienst.
Allereerst aanstaande zondag, dan is het weer palmzondag, en gaan we de Palmpasen stokken versieren. Wij hebben de boodschappen al gedaan, crêpepapier, broodhaantjes, en de chocolade eitjes zijn er voldoende. Als jullie zelf een mandarijn mee nemen, dan maken wij er een leuke kindernevendienst van. En op eerste paasdag gaan we met z’n allen een armband maken. De afgelopen zondagen heeft een diaken in de kerkzaal verteld over de verschillende parels die gebruikt zijn bij het project. Wij gaan op Paasmorgen zelf een armband van deze parels rijgen. Het wordt vast heel gezellig met zijn allen. Komen jullie ook? 
Namens de kindernevendienst, Betsy AB