facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

telefoonTelefonisch spreekuur

Dagelijks is er een telefonisch spreekuur van 17.00 - 18.00 uur.
tel. 06-32143701

 

ovdlogo

Fout
  • [sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Samen de handen uit de mouwen steken in Beijum.

zaterdagmorgen 19 maart was er weer de jaarlijkse voorjaarsactie in de Groene Long in Beijum. Net als vorig jaar hebben de jongeren van de Bron hieraan mee gedaan. Maar deze keer werd ons team versterkt door Mare uit de Nieuwe kerk. Rond 9.00 u gingen we verzamelen in het Boerderijum midden in de Groene Long.

{gallery}2016/Handen uit de mouwen 2016{/gallery}

We werden ontvangen met koffie, thee of fris, en met een lekker stuk gebak. Er werd getrakteerd omdat het dit jaar een lustrum was. Daarna gingen we gewapend met kruiwagen, schepnet, vuilniszakken, papierprikkers en natuurlijk handschoenen op pad.

Onderweg naar onze bestemming konden we het niet laten om de nodige rommel al vast op te ruimen. En eenmaal aangekomen bij de plek waar vroeger Innersdijk stond gingen we aan de slag. Omdat er om het hele terrein een hek staat hebben we eerst een aantal vuilniszakken kunnen vullen met lege bierblikjes die over het hek waren gegooid. Daarna het grotere werk. We kwamen van alles tegen. Een televisie, een schotel antenne, borden, een halve tent heel veel troep, en de botjes van een vogeltje. Er lag zoveel rommel, dat we de hele ochtend bezig zijn geweest. Na afloop werden we in het Boerderijum verwend met soep en broodjes. Het was weer heel gezellig om met z’n allen de handen uit de mouwen te steken, en fijn dat ook de Nieuwe kerk met ons mee heeft gedaan. Ik zou zeggen volgend jaar weer?