facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

Gezamenlijke dienst zondag 18 oktober in de Nieuwe Kerk

Aanstaande zondag 18 oktober is er een gezamenlijke dienst van de Bron, de Fontein en de Nieuwe Kerk. De dienst wordt gehouden in de Nieuwe Kerk.
Voorganger is da. Alberte van Ess. De muzikale leiding is in handen van Mannes Hofsink.
Aanmelden voor de dienst
Voor de gezamenlijke dienst komende zondag u zich nu aanmelden op de site van de Nieuwe Kerk, via dit bericht: https://nieuwekerkgroningen.nl/nieuws/gezamenlijke-digidienst-van-18-oktober/  
Het beleid van de Nieuwe Kerk is nu om ten hoogste 30 bezoekers toe te laten, maar hiervan zowel medewerkenden als kinderen uit te zonderen. (Wie medewerking verleent kan dit in het formulier aangeven.) Als de lijst vol is wordt het formulier dicht gezet en wordt dit vermeld in het bericht. Anders blijft het formulier open tot zaterdag 12u 's middags. Daarna krijgen mensen een mailtje met bevestiging dat ze kunnen komen. De orde van dienst kun je aan het einde van de week downloaden van de website van de Nieuwe Kerk (www.nieuwekerk.org)

Namens de wijkkerkenraad,

Lettie Oostinga, scriba