facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

IonavieringIonaviering in de Doopgezinde Kerk te Groningen

Zondag 10 juni 2018 om 17.00 uur (2e zondag in de maand) is er een Ionaviering, weer op ons vertrouwde adres de Doopsgezinde Kerk te Groningen. Het is de laatste viering voor de zomer. De maanden juli en augustus zijn er geen Ionavieringen. De tweede zondag van september starten we weer.
De vieringen ademen de sfeer van Iona met zijn oud Keltische wortels, met melodieën en liederen die daar zijn gebo-ren en met de eenvoud en de stilte die je daar kunt ervaren. Een van de doordeweekse vieringen in de Abdij van Iona is een gebedsdienst voor heelwording. Tijdens onze vespers volgen wij deze liturgie. De vesper wordt verzorgd door Frieda Jager en Evert Jan Veltman. Stef Tuinstra leidt ons op de piano door de liederen. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie/thee. Van harte genodigd!
Hilda Scherphuis