facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

ontmoetingsontbijtOntmoetingsontbijt

Op woensdag 2 mei opende de Bron haar deuren om 35 wijkbewoners te verwelkomen voor het ontmoetingsontbijt. De 50plus-werkgroep organiseert regelmatig activiteiten om wijkbewoners met elkaar in contact te brengen. Het ont-bijt is er daar één van. Het wordt vier keer per jaar gehouden en deze keer waren de mensen van de Bron, waarvoor het eerst dit ontbijt gehouden werd, gastheer c.q. gastvrouw. In de foyer en aangrenzend lokaal waren de tafels gezel-lig gedekt. Voor €1,- kon men aanschuiven aan het gevarieerde ontbijt met koffie, thee, melk en sap. In een goede sfeer liet men zich alles goed smaken. Aan het eind van de ochtend kreeg men de mogelijkheid zich in te schrijven voor de aankomende activiteiten. Op 15 mei is er een busreis naar Luttelgeest, Kampen en Giethoorn. Kosten: €15,-.
Op 18 mei wordt er een Pinksterdiner gehouden met workshops in het Heerdenhoes voor €7,50. Als u aan deze activi-teiten mee wilt doen kunt u zich opgeven bij het Heerdenhoes, bij Bosshardt of bij Christien de Ruiter.