facebook button

uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding.

Meldpunt uitvaarten

In geval van een overlijden binnen de Protestantse Gemeente Noord, vragen we u naar het speciale nummer te bellen: 050 – 205 33 30. De mensen die opnemen helpen u zo spoedig mogelijk verder.

ovdlogo

De Bron gaat weer open

Vanaf 6 september kun je ook weer in de Bron deelnemen aan de kerkdiensten. Om dit veilig te kunnen doen, wordt per keer slechts een beperkt aantal mensen uitgenodigd. Dat uitnodigen gebeurt via de mail. Alle mensen die geabonneerd zijn op de Bronmail hebben hierover een apart bericht ontvangen met het verzoek zich aan te melden als men uitnodigingen voor kerkdiensten wil ontvangen.
Als je geen bericht hebt ontvangen en wel uitgenodigd wilt worden, dan kun je je opgeven per email.
Om de veiligheid van de deelnemers te kunnen waarborgen, hebben we een aantal spelregels afgesproken. Zo is de garderobe buiten gebruik, zijn er duidelijke eenrichting-looproutes en kan er geen gemeentezang plaatsvinden. Het aansteken van de kaarsen bij de voorbeden zal ook op een wat andere manier worden gedaan om geloop te voorkomen. Ook is het helaas niet mogelijk om het koffiedrinken na de dienst te organiseren. Alle kerkdiensten worden rechtstreeks uitgezonden voor de mensen die niet kunnen deelnemen. Ook op een later tijdstip kan de dienst nog worden bekeken. Dit kan via kerkdienstgemist.nl.

De andere activiteiten die voorheen in de Bron plaatsvonden worden ook weer voorzichtig gestart. Ook daarvoor geldt dat er rekening moet worden gehouden met de richtlijnen.
Nu de Bron weer open gaat voor activiteiten is er geen reden meer om op woensdagavond de Bron open te stellen voor het aansteken van een kaarsje. De laatste gelegenheid daarvoor is op woensdag 26 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur. We hopen elkaar binnenkort weer te ontmoeten.
Namens de voorbereidende werkgroep,
Vincent van Ravels